Leading you forward

Leeward wil iedere cliënt op maat bijstaan, haar advies verlenen en haar vertegenwoordigen in de rechtsdomeinen waarin zij ruime expertise en belangstelling heeft. Op die manier reikt Leeward haar cliënteel een individuele en sectorgerichte oplossing aan voor alle juridische uitdagingen. Leeward wil u een stap vooruit helpen in al hetgeen u onderneemt.

De ambitie van Leeward als boutique advocatenkantoor bestaat erin om kwalitatief hoogstaande diensten en ervaring te combineren met kosteneffectiviteit, flexibiliteit en toegewijdheid.

Actueel
For the second time Leeward in The Legal 500!

We are very proud to announce that the Legal 500 website has ranked Leeward, for a second year in a row, as leading law firm in the field of transport.

De wijziging van de wegcode betreffende de ladingzekering

Bij het besluit van 17 november 2017 wijzigde de Vlaamse Regering de wegcode, inzonderheid met betrekking tot de ladingzekering. Het besluit voorziet in een gedetailleerde omschrijving van de onderlinge bevoegdheden en verplichtingen tussen vervoerder, verpakker, verlader en verzender.

Leeward assisted 2XL to join forces with ECS European Container Group

Leeward concluded the legal framework for the major merger in the port of Zeebrugge between 2XL and ECS.

Welkom bij Leeward

Gelegen aan de snelle maritieme toegangspoort van Zeebrugge vormt Leeward een team van zowel jonge als ervaren advocaten, met uitgesproken ambitie in de hun bekende rechtsgebieden en sectoren. Dit team van advocaten toont oprechte belangstelling in wat haar cliënten realiseren, met de wens om daaraan een juridische bouwsteen toe te voegen.

Onze expertise

De expertise van Leeward bestrijkt een ruime waaier aan praktijkgebieden en sectoren.

Om cliënten in het buitenland diensten te verlenen vormt Leeward een team met buitenlandse advocatenkantoren die dezelfde aanpak hebben als Leeward. 

Praktijkgebieden
Sectoren
Contacteer ons

Stuur ons uw gegevens, wij contacteren u persoonlijk.