Over Leeward

Leeward is de logische nieuwe stap in het verhaal van passie en vastberadenheid van Lino Verbeke die zijn carrière gestart is als Antwerps maritiem schaderegelaar en daarna met die ervaring in de schaduw van de haven van Zeebrugge een gespecialiseerd advocatenkantoor heeft uitgebouwd.

Voortbouwend op de fundamenten van “De Clerck & Verbeke” en “Verbeke Melis”, heeft Leeward de ambitie om - zoals de voorbije 4 decennia - proactief, toegewijd, flexibel en kostenefficiënt verder haar diensten aan haar cliënten aan te bieden. Leeward is geen Greenfield Operatie.

Het spreekt dus voor zich dat u er op kan vertrouwen dat uw dossiers ook onder de nieuwe vlag met dezelfde zorg en kwaliteit zullen worden behandeld.

Het team van Leeward bestaat vandaag uit een evenwichtig samengestelde groep van advocaten die hun ervaring hebben opgedaan in verscheidene gerenommeerde advocatenkantoren en besloten hebben om naar de toekomst toe hun krachten te bundelen onder de naam Leeward. 

Leeward betekent letterlijk met de wind mee varen of anders gesteld de correcte koers aannemen.

Wij interpreteren dit echter nog sterker. Leeward wil u immers niet alleen bijstaan wanneer u problemen heeft, maar u adviseren bij al uw juridische zaken. Leeward is een toekomstgerichte organisatie voortdurend gericht op het afstemmen en innoveren van haar werkprocessen op maat van haar cliënten.