Leeward

Incompanytraining
Incompanytraining
Incompanytraining
Incompanytraining
Incompanytraining
Incompanytraining

In een voortdurend veranderende omgeving dient u als onderneming steeds in te spelen op nieuwe trends. Onze incompanytrainingen op maat laten uw medewerkers toe om kennis en vaardigheden op te doen om te blijven innoveren.  

De wetgeving en juridische concepten in de transport, logistieke en maritieme sector en internationale handel & douane zijn voortdurend in beweging. Als onderneming is het niet eenvoudig om naast de dagelijkse bedrijfsactiviteiten nog tijd vrij te maken om de impact van deze nieuwigheden op uw bedrijf te analyseren en de gevolgen ervan voor uw activiteiten in kaart te brengen.

Vanuit deze behoefte van ondernemingen in de verscheidene sectoren, ontwikkelde Leeward haar “incompanytrainingen”. De Leeward-incompanytrainingen vormen het middel bij uitstek om nieuwe of juridische kwesties en de praktijkgerichte toepassingen ervan voor uw bedrijf te bespreken. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen deze op een praktijkgerichte wijze.

Een incompanytraining kan volledig op maat van uw onderneming worden ontwikkeld waarbij voorbeelden uit uw eigen praktijk in het programma worden verwerkt. Deze trainingen bieden uw medewerkers de mogelijkheid om met de advocaten van Leeward op een interactieve wijze van gedachten te wisselen. Naar uw keuze kunnen deze trainingen bij Leeward of in uw bedrijf doorgaan. 

Leeward
Leeward call to action

Leeward, leading you forward.

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)50 393 555 of kom gerust langs voor een koffie op ons kantoor te Brugge.