Leeward

Recovery
Recovery
Recovery
Recovery
Recovery
Recovery

Ervaring, know-how, track-record en een internationaal netwerk zijn essentiële vereisten voor een succesvolle recovery van uw claims. Leeward helpt u om uw claims te transformeren naar waardevolle activa. 

Het transport, logistieke en maritieme gebeuren en het drijven van handel zijn onlosmakelijk verbonden met risico’s en aansprakelijkheden. Leeward assisteert spelers en verzekeraars uit deze niche-sectoren wereldwijd met het uitoefenen van verhaal voor de door hen geleden schade.

Onze opdrachtgevers besteden het gehele recovery-proces aan Leeward uit. Wij analyseren hierbij de feiten, onderzoeken de juridische risico’s, en ondernemen de optimale (juridische) acties in functie van hun slaagkansen. Leeward staat in dit verband in voor het identificeren en het verzamelen van bewijsstukken, het ontwerpen van een (grensoverschrijdende) strategie, het voeren van onderhandelingen en het begeleiden van eventuele schikkingen. Door onze bevoorrechte relatie met advocaten en experten uit ons internationaal netwerk kan Leeward recovery diensten op wereldwijde schaal aanbieden. Leeward investeert overigens in het bekomen van een optimale recovery en is in staat om haar cliënten een flexibele beloningsstructuur aan te bieden waarbij men geen risico’s hoeft te lopen

Leeward
Leeward call to action

Leeward, leading you forward.

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)50 393 555 of kom gerust langs voor een koffie op ons kantoor te Brugge.