Leeward

Over Leeward
Over Leeward
Over Leeward
Over Leeward
Over Leeward
Over Leeward

Als boutique advocatenkantoor focussen wij op transport, logistiek, maritiem, handel & douane en aansprakelijkheid & verzekeringen. Wij staan nationale en internationale ondernemingen in deze sectoren bij in complexe projecten, transacties en geschillen.

Onze gespecialiseerde advocaten begrijpen de technische en commerciële doelstellingen van onze opdrachtgevers, hun positie in de markt en de sector. Dit laat ons toe om snel en accuraat tot de kern van de juridische kwestie door te dringen met oog voor commerciële belangen.

Voor grensoverschrijdende projecten, transacties of geschillen werken wij nauw samen met verscheidene niche-kantoren met dezelfde aanpak en filosofie als Leeward. Deze relaties zijn echter niet exclusief, wat ons toelaat om een op maat gemaakt en geïntegreerd team van experten samen te stellen voor elk specifiek project. Onze werkwijze garandeert een efficiënte coördinatie van grensoverschrijdende projecten, ongeacht de aard of complexiteit ervan. 
Visie

Onze opdrachtgevers willen een advocatenkantoor dat zij kunnen vertrouwen. Een kantoor dat het engagement op zich neemt om in hen te investeren en een duurzame relatie nastreeft. Leeward stelt haar opdrachtgevers centraal in alles wat zij doet. Wij willen dat onze opdrachtgevers ervaren dat ze de juiste keuze hebben gemaakt, elke keer opnieuw.

Om onze opdrachtgevers de beste service te bieden, benaderen wij elk juridisch probleem als een team, waarbij de focus ligt op kostenefficiëntie, professionalisme en praktische toepasbaarheid.

Wij investeren voortdurend in onze know-how, technologie en werkprocessen om te verzekeren dat wij de beste service op zo kort mogelijke termijn kunnen leveren. Wij zijn zeer competitief, in het bijzonder indien dit onze opdrachtgevers aangaat. Gedreven door onze nieuwsgierigheid, streven wij een toegevoegde waarde bij hun bedrijfsvoering na.

Deze mindset helpt Leeward bij het nastreven van succes, maar als het aankomt op het uitproberen van nieuwe benaderingen, garanderen wij dat dit steeds beredeneerd en verantwoord is. Met deze Leeward mindset willen wij ons onderscheiden van andere kantoren.

Transport and logistics boutique Leeward is very hands on
The Legal 500
Leeward
Tarifering

Wij begrijpen dat opdrachtgevers verlangen dat advocaten kosteneffectiviteit aan de dag leggen en inspanningen doen om juridische kosten maximaal te reduceren. Leeward hanteert een “no-surprises policy” waarbij prijszekerheid en transparantie worden gegarandeerd.

Wat betekent dit voor u?

Leeward biedt transparante, competitieve en flexibele remuneratie structuren aan. Wij proberen zo onze belangen zo goed mogelijk af te stemmen op deze van onze opdrachtgevers.

Bent u geïnteresseerd in: (i) prijskeuze, (ii) prijszekerheid, of (iii) fee risk sharing.

Afhankelijk van uw dossier kunnen onder meer de volgende fee afspraken worden gemaakt: (i) traditioneel uurtarief, (ii) fixed fee waarbij een vaste prijs wordt afgesproken voor een project of een bepaalde fase in een procedure, (iii) capped fees waarbij een maximum ereloon wordt afgesproken, of (iv) een conditional fee arrangement waarbij het ereloon aan het risico van procesvoering wordt gekoppeld.

Als wij een duidelijk beeld hebben van wat belangrijk voor u is en de mate waarin u een prijsrisico wilt nemen of dat risico wilt delen, ontwikkelen wij een tarief op maat.

Ons doel is ervoor te zorgen dat, hoe specifiek uw project of dossier ook is, u overtuigd bent dat u waar voor uw geld kreeg. Met andere woorden “value for money”. 

Clients value the ‘outstanding level of service’ provided by Bruges-based boutique Leeward
The Legal 500
Leeward
Leeward call to action

Leeward, leading you forward.

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)50 393 555 of kom gerust langs voor een koffie op ons kantoor te Brugge.
Vacatures

Ambitie om het Leeward team te vervoegen? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. 

Bekijk onze vacatures
Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van de belangrijkste juridische nieuwigheden in uw sector en onze seminaries? 

{{ errors.email }}
We zullen uw persoonsgegevens verwerken om u op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten zoals bepaald in ons privacybeleid.
Bedankt voor uw inschrijving. Wij houden u op de hoogte.
Ja, hou mij op de hoogte