20/03/20

#FLATTENTHECURVE

Onze service blijft gegarandeerd tijdens de corona-crisis. Lees meer over de aanpassingen die Leeward maakt.


Leeward

Net zoals u hebben wij de evolutie van het corona-virus van dichtbij gevolgd.

Om de gezondheid van ons allen voorop te stellen, hebben wij de beslissing genomen om alle medewerkers in de mate van het mogelijke verder van thuis te laten werken in een flexibel werkritme.

Op deze wijze dragen wij bij aan het gemeenschappelijk doel “flatten the curve” en blijven wij onze dienstverlening in deze hectische tijden meer dan ooit garanderen. 

Aarzel dus niet om ons te contacteren, wij staan zoals steeds voor u klaar, ook via onze mobiele nummers.

#flattenthecurve#

Leeward

Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten

26/11/19

Herziening van de ADR-regeling

Recent verscheen de 21ste herziening van de VN-aanbevelingen met betrekking tot het transport van gevaarlijke goederen. De aanbevelingen regelen elk aspect van het transport en bevatten niet alleen een opsomming van gevaarlijke stoffen, maar schrijven bijvoorbeeld ook verpakkingsvereisten,...
08/02/22

Flitscontroles in de transportsector (februari '22)

De sociale inlichtingen- en opsporingsdienst (SIOD) heeft op haar website aangekondigd dat er in februari ’22 flitscontroles zullen worden uitgevoerd in de transportsector. 
26/07/19

Leeward Lunchsession: inval door politie of inspectie in jouw bedrijf – wat nu?

Seminarie op 29 november 2019 - Tijdens dit seminarie lichten wij toe hoe een bedrijf zich kan voorbereiden op een mogelijke inval door politiediensten en inspectiediensten. Wij geven een praktische leidraad mee waarmee u nadien in uw bedrijf aan de slag kunt. Ook lichten wij aan de hand van...