12/04/23

Leeward opnieuw in TheLegal500 als leading firm in transport en logistiek

Leeward  is trots dat het is wederom opgenomen in TheLegal500, een gerenommeerde ranglijst voor advocatenkantoren per specifieke sector. Leeward is opgenomen in de categorie "Transport".

De erkenning in TheLegal500 is elk jaar opnieuw een belangrijke erkenning . Het is een bevestiging van het harde werk en de toewijding van het ganse team, en het benadrukt onze expertise op het gebied van transport en logistiek.

De testimonials van ons cliënteel waren ook dit jaar weer bijzonder lovend, waarbij het kantoor wordt geprezen om zijn diepgaande kennis van de sector, proactieve benadering en uitstekende communicatievaardigheden. Het cliënteel waardeert ook de pragmatische en kosteneffectieve oplossingen die door Leeward worden aangeboden. 

Van onze kant, oprecht bedankt!



Leeward
Leeward

Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten

06/02/20

Advies voor transport naar de UK

Leeward adviseert u inzake transport naar de UK.

25/03/22

Riskeren ook opdrachtgevers straffen bij sociale dumping?

In het kader van de Belgische implementatie van het “Mobility Package” , heeft de ministerraad op 14 januari 2022 een wetsontwerp goedgekeurd dat extra verantwoordelijkheden legt op de expediteurs, in het kader van de strijd tegen sociale dumping. 
25/07/19

Nieuwe Incoterms 2020

Al sinds 1936 beschrijven de Incoterms de taken, kosten en risico’s die verbonden zijn aan de levering van goederen door verkopers aan kopers. Om niet achterhaald te worden door veranderingen in de markt, herziet de Internationale Kamer van Koophandel (“ICC”) haar Incoterms elke 10 jaar. Op 1...