13/04/22

Leeward opnieuw erkend als leading firm in the Legal 500 EMEA 2022!

Door Leeward
The Legal 500 heeft Leeward voor een zesde jaar op rij aangeduid als “leading law firm” in de transportsector.


Leeward kan daarnaast met trots meedelen dat zowel Jeroen Villé als Armin Wintein door The Legal 500 worden aangeduid als de “Next Generation Partners” in de transportsector.

Lees hieronder wat The Legal 500 over Leeward zegt:

"Een indrukwekkend aantal vooraanstaande cliënten wendt zich tot de uitmuntende boetiekpraktijk van Leeward voor bijstand in een waaier van transport-, logistieke en maritieme zaken. Het team uit Brugge is in staat om zowel binnenlandse als grensoverschrijdende opdrachten te behandelen, gaande van aanvaringen en contaminatiegeschillen tot contractuele herzieningen, verzekeringsclaims en strategische consultancy. Het team wordt gezamenlijk geleid door drie partners: Lino Verbeke, specialist in maritieme verzekeringen, Armin Wintein, gespecialiseerd in maritieme geschillen, en Jeroen Villé, die een brede ervaring heeft op het gebied van import en export en maritieme logistiek."

‘LEEWARD is an outstanding team in respect of transport law and other commercial disputes.’
Leeward
Leeward

Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten

20/03/20

Verkeersbelasting tijdens Corona

Corona: Vervoerders kunnen de verkeersbelasting tijdelijk stopzetten voor stilstaande voertuigen.
13/10/20

Mobility Package: moeten chauffeurs om de vier weken effectief naar huis?

Er zijn nog veel onduidelijkheden rond de nieuwe regelgeving inzake rij- en rusttijden. Zo vragen veel werkgevers zich af of hun chauffeurs om de vier weken daadwerkelijk naar huis moeten gaan. Leeward legt het voor u uit.
25/10/23

Strengere straffen voor inbreuken op de technische keuring vanaf 2024

Vanaf 1 januari 2024 zal de Vlaamse Regering hard optreden tegen voertuigen die niet tijdig naar de technische keuring gaan. Met een nieuw besluit krijgen politieagenten de bevoegdheid om chauffeurs onmiddellijke te beboeten, met boetes die kunnen oplopen tot maar liefst € 3.500.