13/04/22

Leeward opnieuw erkend als leading firm in the Legal 500 EMEA 2022!

Door Leeward
The Legal 500 heeft Leeward voor een zesde jaar op rij aangeduid als “leading law firm” in de transportsector.


Leeward kan daarnaast met trots meedelen dat zowel Jeroen Villé als Armin Wintein door The Legal 500 worden aangeduid als de “Next Generation Partners” in de transportsector.

Lees hieronder wat The Legal 500 over Leeward zegt:

"Een indrukwekkend aantal vooraanstaande cliënten wendt zich tot de uitmuntende boetiekpraktijk van Leeward voor bijstand in een waaier van transport-, logistieke en maritieme zaken. Het team uit Brugge is in staat om zowel binnenlandse als grensoverschrijdende opdrachten te behandelen, gaande van aanvaringen en contaminatiegeschillen tot contractuele herzieningen, verzekeringsclaims en strategische consultancy. Het team wordt gezamenlijk geleid door drie partners: Lino Verbeke, specialist in maritieme verzekeringen, Armin Wintein, gespecialiseerd in maritieme geschillen, en Jeroen Villé, die een brede ervaring heeft op het gebied van import en export en maritieme logistiek."

‘LEEWARD is an outstanding team in respect of transport law and other commercial disputes.’
Leeward
Leeward

Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten
Meer nieuwsberichten

08/01/20

Leeward law firm assists ECS2XL in the framework of the partnership with Farm Trans

25/07/19

Nieuwe Incoterms 2020

Al sinds 1936 beschrijven de Incoterms de taken, kosten en risico’s die verbonden zijn aan de levering van goederen door verkopers aan kopers. Om niet achterhaald te worden door veranderingen in de markt, herziet de Internationale Kamer van Koophandel (“ICC”) haar Incoterms elke 10 jaar. Op 1...
22/07/19

Het vernieuwde CLNI 2012 eindelijk in werking

Op 1 juli 2019 is het vernieuwde Verdrag van Straatsburg van 2012 inzake de beperking van aansprakelijkheid in de binnenvaart (CLNI 2012) voor het Vlaamse Gewest in werking getreden.